O NAMA – Hotel Edita

Hotel Edita Ulcinj , Djerane bb 85360 Ulcinj, Crna Gora

O NAMA

Hotel Edita se nalazi na 300 metara od centra grada, na idealnoj lokaciji sa predivnim pogledom na grad i Veliku plažu, dugu 13 km. Okružena je velikim zelenilom i predivnom mediteranskom klimom. Hotel Edita sadrži 36 apartmana, restoran velikog kapaciteta gdje možete uživati u lokalnoj mediteranskoj, italijanskoj kuhinji i specijalitetima hotela.

Pored navedenog, hotel posjeduje prelijep bazen otvorenog tipa. Obijezbijeđen je i besplatan parking prostor za goste hotela. Svaka soba/apartman odiše luksuzom i sadržajem kao što je TV, , kupatilo, klima, mini bar, frižider, balkon, WiFi…

Vršimo transfer kombijem samo za naše goste u gradu Ulcinju od 8.00h do 24.00 potpuno besplatno!

Naša najveća nagrada biće ukoliko se i sledeće godine odlučite da nam ukažete svoje povjerenje i da ponovo budete naši gosti.

Dobrodošli i želimo Vam prijatan odmor.

Ukoliko odlučite da budete naš gost,uvjerićete se u kvalitet usluga koje nudimo.

Vaš komfor je naš prioritet! Ukoliko od hotela očekujete prijatan,udoban,topao,opuštajući ambijent…na pravom ste mjestu.

Ambijent praćen nenametljivim profesionalnim osobljem je ono što Vam nudimo.

RESTORAN

U sklopu vile se nalazi i prelijep restoran kapaciteta 60 osoba koji Vam nudi širok izbor kuvanih jela, jela sa roštilja kao i jela po narudžbi. Uživajte u domaćim specijalitetima pripremanim sa puno ljubavi i sa uvijek svježim i kvalitetnim namirnicama.

JELOVNIK

Trudimo se da hrana koju pripremamo u kombinaciji sa okrepljujućim morskim zrakom i opuštenom atmosferom ispune Vaš odmor i učine da se osjećate preporođenim.

POSLUGA U SOBI

Ishrana u restoranu hotela je na bazi švedskog stola kapaciteta 50 osoba, koji svojim gostima nudi širok izbor jela i pića. Pored navedenog nudimo mogućnost posluživanja jela u sobi.